Zelfbouw Stapelbed Mila maken
Hoogslaper Ana door Hans

Downloaden als pdf

Omdat er veel vraag naar was hebben we besloten om werktekeningen en handleiding voortaan als pdf aan te bieden. De pdf uitvoering is na online betaling met Ideal, paypal, creditcard of bancontact/mister-cash meteen te downloaden. De pdf is goedkoper geworden dan het boekje per post.

 

Aanpassing van bestaande meubelontwerpen

Heb je interesse in een van onze meubels, maar dan net even anders? Bijvoorbeeld een andere (standaard)matrasmaat dan door ons aangeboden, het spiegelen van de trap van een stapelbed, of een TV-meubel aangepast aan de maten van jouw toestel? Dan zijn er twee mogelijkheden:

1. Koop de standaard werktekening en pas hem zelf aan. Bedenk je dat wanneer je onze werktekening eenmaal hebt, het relatief eenvoudig is om zelf aanpassingen te bedenken en door te voeren. Kijk maar wat anderen al allemaal gemaakt hebben met onze werktekeningen…

2. Vraag ons om de aanpassing voor je door te voeren. Dit is mogelijk. Reken, afhankelijk van de complexiteit, op een meerprijs van 35 tot 75 euro.

Een nieuw ontwerp met werktekeningen op maat

Het is ook mogelijk om een ontwerp met werktekeningen op maat te laten maken. Hiervoor gelden uiteraard wel andere prijzen. Het ontwerpen, bedenken van een goede en mooie constructie kost tijd. Evenals het bedenken van de juiste montage in de juiste volgorde en aangepast aan de mogelijkheden van de doe-het-zelver. Meer informatie hierover vind je hier: Maatwerk-Ontwerp-Werktekeningen