Zelfbouw Stapelbed Mila maken
Hoogslaper Ana door Hans

Downloaden als pdf

Omdat er veel vraag naar was bieden we nu ook de mogelijkheid om werktekeningen en handleiding als pdf te downloaden. De pdf uitvoering is na betaling met Ideal of bancontact/mister-cash meteen te downloaden. De pdf is goedkoper dan een boekje per post.
 

A4-boekje: gratis verzending binnen Nederland en België

Als je dat wilt versturen we je werktekeningen-pakket per post. Je krijgt dan een mooi verzorgd A4-boekje gratis thuisbezorgd. Het boekje kost wel iets meer dan de pdf (printkosten). Binnen Nederland en België betaal je geen verzendkosten. De kosten voor verzending naar andere landen zijn  € 1,50.

 

Voor 17 uur besteld, de volgende dag in huis (in Nederland)

Op werkdagen en binnen Nederland geldt: bestel je voor 17 uur, dan wordt onze werktekening de volgende dag bezorgd. Behalve als er iets mis gaat met de post natuurlijk. Let op: bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden helaas tegenwoordig pas op dinsdag bezorgd. Verzending naar België duurt meestal 2-3 werkdagen.

 

Aanpassing van bestaande meubelontwerpen

Heb je interesse in een van onze meubels, maar dan net even anders? Bijvoorbeeld een andere (standaard)matrasmaat dan door ons aangeboden, het spiegelen van de trap van een stapelbed, of een TV-meubel aangepast aan de maten van jouw toestel? Dan zijn er twee mogelijkheden:

1. Koop de standaard werktekening en pas hem zelf aan. Bedenk je dat wanneer je onze werktekening eenmaal hebt, het relatief eenvoudig is om zelf aanpassingen te bedenken en door te voeren. Kijk maar wat anderen al allemaal gemaakt hebben met onze werktekeningen…

2. Vraag ons om de aanpassing voor je door te voeren. Dit is mogelijk. Reken, afhankelijk van de complexiteit, op een meerprijs van 35 tot 75 euro.