Zelfbouw Stapelbed Mila maken
Hoogslaper Ana door Hans

Downloaden als pdf

Direct na betaling ontvang je een bevestigingsmail. Hierin zit een link waarmee je de PDF van de werktekening kunt downloaden. Je kunt betalen met Ideal, paypal, creditcard of bancontact/mister-cash.

 

Aanpassing van bestaande meubelontwerpen

Heb je interesse in een van onze meubels, maar dan net even anders? Bijvoorbeeld een andere (standaard)matrasmaat dan door ons aangeboden, het spiegelen van de trap van een stapelbed, of een TV-meubel aangepast aan de maten van jouw toestel? Dan zijn er twee mogelijkheden:

1. Koop de standaard werktekening en pas hem zelf aan. Bedenk je dat wanneer je onze werktekening eenmaal hebt, het relatief eenvoudig is om zelf aanpassingen te bedenken en door te voeren. Kijk maar wat anderen al allemaal gemaakt hebben op basis van onze werktekeningen.

2. Vraag ons om de aanpassing voor je door te voeren. Dit is mogelijk. Reken, afhankelijk van de complexiteit, op een meerprijs van 35 tot 75 euro.

Een nieuw ontwerp met werktekeningen op maat

Het is ook mogelijk om een ontwerp met werktekeningen op maat te laten maken. Hiervoor gelden uiteraard wel andere prijzen. Het ontwerpen, bedenken van een goede en mooie constructie kost tijd. Evenals het bedenken van de juiste montage in de juiste volgorde en aangepast aan de mogelijkheden van de doe-het-zelver. Meer informatie hierover vind je hier: Maatwerk-Ontwerp-Werktekeningen