Ontwerpen | werktekeningen in opdracht

Voor particulieren en bedrijven maken we ontwerpen in opdracht. Vanuit onze deskundigheid en ervaring kunnen we een specifiek ontwerp maken dat gebaseerd is op jouw wensen. Als je ons inschakelt voor ontwerpwerk dan ben je verzekerd van een ontwerp dat zowel esthetisch als constructief deugt. We maken op basis van jouw ideeën of schetsen een ontwerp met 3D tekeningen en werk/maattekeningen en leveren daar ook een zaaglijst bij.

“De klus is geklaard.
Tekeningen waren duidelijk en klopten op de mm. De deuren waren een uitdaging, zeer nauwkeurig werken was een noodzaak.
Wij zijn er blij mee, een echte tienerkamer in een kleine ruimte.
De volgende klus staat al weer op stapel”
Jan A. maakte een kinderkamer gebaseerd op een door ons aangepast ontwerp van diverse kinderkamer meubelen Leon.

Zelf maken of uitbesteden

Op basis van de tekeningen geven we ook oplossingen voor constructies en de 3D tekeningen geven een goed beeld van het eindproduct. Om de kosten te drukken is dit zonder uitgebreid stappenplan. Wel kun je een beroep doen op telefonische- of email ondersteuning als er vragen of onduidelijkheden zijn.
Met onze werktekeningen op maat kun je zelf aan de slag maar misschien weet je een familielid of vriend voor wie dit een leuke klus is.
En anders kun je de uitvoering natuurlijk ook uitbesteden aan een meubelmaker of timmerman.

Ontwerp op maat kinderkamer Leon
Foto: Ontwerp op maat kinderkamer Leon

Wat kost dat?

Wij rekenen hiervoor 50,- euro per uur inclusief btw voor particulieren en vanaf 50,- euro exclusief voor bedrijven.

Op basis van de aangeleverde schetsen en eventueel plaatjes maken we een schatting van het aantal uren. We kunnen afspreken dat de uiteindelijke prijs nooit meer dan bv 20% zal afwijken van de schatting. Dit omdat de ervaring leert dat het erg lastig is de uren in te schatten. Dat betekent bv. dat een schatting van 250,- euro (5 uur) nooit meer kan worden dan 300,- (6 uur).
Opdracht wordt verstrekt op basis van de schatting.
Stuur ons een mail als je hierin geinteresseerd bent.

Ontwerp op maat kinderkamer Leon
Foto: Ontwerp op maat kinderkamer Leon

Instructietekeningen | Illustraties | Handleidingen voor bedrijven en instellingen

Voor bedrijven kunnen we ook handleidingen en instructietekeningen verzorgen. Met onze kennis van grafisch- en ruimtelijk ontwerp zijn wij een degelijke en ervaren partij voor het maken van instructietekeningen en illustraties voor bv -montage- handleidingen. Wij zijn sterk in zowel beeld als tekst.

Wil je een idee krijgen van hoe wij handleidingen en instructietekeningen aanpakken? Bekijk eens een voorbeeld handleiding van onze meubelwerktekening van tv-meubel Javier.

Voorbeelden van ons grafisch- en meubelontwerp vind je op onze website nieuw-eken.nl