Zelfbouw buro / kinderkamer gemaakt door Jan

Zelfbouw-buro-Leon-Jan-A-01

Zelfbouw buro / kinderkamer gemaakt door Jan

Zelfbouw-buro-Leon-Jan-A-04

Zijn hier erg blij mee!

Pauline: “Ik wil u hartelijk bedanken voor het ontwerp, wij hadden iets in gedachten en dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een mooi, degelijk en praktisch meubel.
Gezien de beperkte ruimte die onze zoon heeft zochten we een meubel die niet teveel ruimte in nam, maar waar hij wel veel spullen in kwijt kon. De kledingkast is zeer ruim, doordat de kast vrij diep is. Aan de zijkant van de kast zit een opening, zodat hij hier vanuit zijn bed zijn wekker, boek, e.d. neer kan leggen. Het bureau is zeer stevig en heeft een groot werkblad, het bureau loopt door in de open kast, waardoor er nog meer werkruimte kan worden gecreëerd. Het onderste vak in de open kast valt weg achter de zijkant van het bureau, hierdoor is dit een mooie opbergruimte voor spullen die niet dagelijks nodig zijn.
Doordat het drie losse elementen zijn (bureau, open kast, kleding kast) is er nog de mogelijkheid om delen los van elkaar te zetten.
Zijn slaapkamer ziet er nu veel rustiger uit, geen verschillende losse meubels meer. Hij heeft nu meer opberg- en werkruimte, en ondanks dat toch meer loopruimte in zijn kamer. Het geheel oogt stoer en heeft een zeer stevige constructie, wat ook niet geheel onbelangrijk is. Kortom mijn zoon en wij als ouders, zijn hier erg blij mee!”

Fijn dat jullie zo tevreden zijn met het resultaat, ik vind het zelf ook heel geslaagd. Complimenten voor de bouwer!
Nog heel veel plezier van de meubels.
Rob Nieuwenhuizen