Zelfbouw tweepersoons hoogslaper Ana aangepast gemaakt door Linda

Ik ben heel erg blij met het resultaat!

werktekening bekijken

Linda: Ik had uiteindelijk gekozen voor een ander bed, namelijk de Carlota. Ik woon samen met mijn vriend in een studio, dus een hoogslaper is een goede oplossing om ruimte te besparen. Een familielid van mij is zelf een meubelmaker, dus hij had het niet veel van de werktekening nodig. De hoogslaper is gemaakt van mdf, en heeft een ingebouwde klerenkast eronder waar hij op steunt. Een extra laat is tegen de muur geschroefd, die tegenover de paal staat. Zo leunt het bed op de kast en de twee palen, en is deze niet helemaal tegen de muur geschroefd.
Ik denk dat ik het zelf niet had kunnen doen, ook al had ik de werktekening. Dit komt waarschijnlijk dan ook omdat we nog best veel aanpassingen hebben gedaan en net wat andere afmetingen hebben. Maar ik ben heel erg blij met het resultaat!
>Rob: Allereerst, bedankt voor je reactie en de mooie foto. Het is inderdaad erg mooi geworden!
Ik begrijp dat een meubelmaker in de familie de tekeningen van AnaXL en de plaatjes van Carlota heeft gebruikt om zijn/jullie eigen hoogslaper te bouwen?
Zoals gezegd; ik vind hem heel geslaagd, ik weet alleen niet of ik hem onder AnaXL of Carlota moet plaatsen ;-)Een mooie praktische oplossing!