Minibieb Libros door Eva

minibieb-door Eva-S-05

Minibieb Libros door Eva

minibieb-door Eva-S-03

Minibieb Libros door Eva

minibieb-door Eva-S-04

Minibieb Libros door Eva

minibieb-door Eva-S-02

Minibieb Libros door Eva

minibieb-door Eva-S-01

Beter voor een enkel deurtje kunnen kiezen

Eva: “Ik wilde de minibieb even laten zien zoals die geworden is. Ik vond het nog heel moeilijk en ik heb een kier moeten dichten met kit. Ik heb het hout laten snijden bij een houthandel, de bouwmarkt kon dit niet. Gelukkig zag ik op tijd dat de zijkanten schuin moesten. Mijn vaardigheid was zo dat ik thuiskwam zonder kitpistool. Ik had geen idee. En zo waren er nog wat voorbeelden. De deurtjes waren ook gedoe, achteraf had ik beter voor een enkel deurtje kunnen kiezen. De deurtjes hebben geen lat en de magneet heb ik ook niet nodig gehad.

Het hoort vast niet helemaal bij de bouwtekening, maar een toevoeging voor installatie op een paal zou ik heel fijn vinden. Dat wordt de volgende hobbel…

Rob (meubelwerktekening): Emmy heeft een mooie en eenvoudige oplossing! https://neo-eko-meubelwerktekening.nl/project/minibieb-libros-door-emmy/
Het bouwen heeft je zichtbaar moeite gekost maar het totaal met belettering is erg leuk geworden! En de verlichting is ook top!

Zonder de toch wel duidelijke bouwtekening was dit me nooit gelukt. Zelfs met twee linkerhanden (en een beetje hulp van de houthandel en wat geluk) kan iemand dit maken.”

deze werktekening bekijken