Hoogslaper Ana in aanbouw
Hoogslaper zelf maken door Ellie
Hoogslaper zelf maken door Ellie
Hoogslaper zelf maken door Ellie
Hoogslaper zelf maken door Ellie
Hoogslaper zelf maken door Ellie
Leuke bouwprojecten op de site.

Ellie: “De afgelopen vakantie hebben we de hoogslaper gemaakt voor onze dochter. Haar kamer is zo klein dat een normaal bed er niet in past (ivm vensterbank en verwarming), omdat dit een hoogslaper is waarbij de poten niet aan het uiteinde staan konden we hem zo maken dat hij wel past in haar kamertje. Nu is zij helemaal klaar voor de middelbare school en kan ze haar boeken en huiswerk kwijt.
De tekeningen waren heel duidelijk. We hebben het bed eerst beneden gemaakt, daarna uit elkaar gehaald en geschilderd, en in haar kamer weer opgebouwd. Omdat we daar geen ruimte hadden om te draaien was het goed dat alles voorgeboord was zodat het makkelijk was om de juiste plek van de onderdelen weer te vinden.
We hebben het bed gespiegeld zodat de kant van het ‘bureautje’ bij het raam staat.
Het enige minpuntje is dat het trapje vrij smal is (van links naar rechts), gelukkig is mijn dochter tenger maar een breed kind gaat er vrij lastig tussendoor.

Vind ook dat jullie leuke bouwprojecten op de site hebben staan en ik in de toekomst misschien nog wel eens iets ga maken via een van jullie bouwtekeningen. Ik ben nu al heel geïnteresseerd aan het kijken naar de werktekeningen van de tv meubels, vooral Penelope spreekt me aan.”

deze werktekening bekijken