Loungebank Yelmo door Koen VdS

Duidelijke plannen

Koen: Hallo, hierbij het resultaat van de Yelmo Loungebank die ik maakte met mijn dochter. Zij zorgde boven dien voor het maken van alle kussens. Duidelijke plannen, jammer dat de werkplannen voor het tafeltje er niet bij waren, hiervoor moet ik dus de hoekbankplannen kopen. Da’s toch wel een vreemde verkooppolitiek.
Mvg, Koen

Rob (neo-eko-meubelwerktekening): Beste Koen,

Bedankt voor de mooie foto van de Yelmo loungebank. Het ziet er netjes gemaakt uit.

Ik begrijp je opmerking over het tafeltje. Dat zit zo: Ik had eerst het ontwerp gemaakt van de Yelmo loungebank. Na een tijdje bedacht ik dat het leuk zou zijn om een hele set te ontwerpen, gebaseerd op het ontwerp van de Yelmo. Dit is uiteindelijk de Yelmo hoekbank geworden. Met tafeltje, omdat de hoekbank daar gewoon om vroeg ;-). Dit ontwerp is nog wat ingewikkelder en koste meer tijd om te maken, evenals de handleiding. Vandaar ook de iets hogere prijs.

Maar ik kan me nu voorstellen dat ook bouwers van de ‘gewone’ Yelmo het tafeltje willen hebben. Het tafeltje los verkopen is misschien niet zo zinvol, dus misschien moet ik een pakket met en een pakket zonder tafeltje aanbieden.
Het opnieuw maken van deze pakketten is echter wel een klusje, zelfs al zijn de onderdelen zelf al uitgewerkt. Dat kan dus nog even op zich laten wachten. Het is in ieder geval geen bewuste verkooppolitiek.

Ik heb voor jou de pagina’s van het tafeltje uit het pakket van de hoekbank gehaald. Je vindt ze in de bijlage.
Je kunt zelf de maatvoering bedenken, maar dat is niet zo moeilijk met de tekeningen van de constructie. 🙂

Geef een reactie