Zelfbouw Kast Nicole gemaakt door Stijn

Zelfbouw-Kast-Nicole-Stijn-B-01

Kast Nicole zelf gemaakt door Stijn

Zelfbouw-Kast-Nicole-Stijn-B-02

Erg leuk om de kast te maken

Stijn: Vandaag heb ik met veel plezier de kast Nicole afgemaakt. Zie de 2 foto’s in de bijlage. De werktekening was helder en ook handig met de vele tips. Had ik het goed gelezen dat het aankoopbedrag terug wordt gestort na het opsturen van de foto’s? Wij vinden de kast erg leuk geworden en zijn nu zo enthousiast geworden dat wij ook de commode Nicole willen gaan maken. Kunnen wij alsnog gebruik maken van de combinatiekorting (met soort van terugwerkende kracht)?

Rob: Bedankt voor je reactie en de foto’s! Zeker mooi geworden! Je hebt inderdaad het aankoopbedrag terug verdiend, 14,95 is inmiddels teruggestort. Voor combinatiekorting met terugwerkende kracht geldt een special tarief: als je de code ” ……-9,95 ” -zonder aanhalingstekens- gebruikt betaal je voor commode Nicole 9,95 euro. (die je dan ook weer kan terug verdienen. Ik geloof niet dat ik hier veel aan over ga houden 😉 )
Stijn: Ik wist niet dat ik dit aankoopbedrag ook kon terugverdienen bij de commode. Ik koop hem wel zonder korting en stuur als ik klaar ben weer de foto’s op :).

Ik vond het erg leuk om de kast te maken. De handleiding was duidelijk. De deuren waren iets te klein (verkeerde maat doorgegeven bij bouwmarkt of verkeerd gezaagd, ik weet het niet). Ik heb dit opgelost met een groene strip boven de deur.

deze werktekening bekijken