Hangend TV meubel Jordi zelf maken: door Harry

tv-meubel-Jordi-zelf-gemaakt-door-Harry-G-02

Hangend TV meubel Jordi zelf maken: door Harry

tv-meubel-Jordi-zelf-gemaakt-door-Harry-G-01

 Totaal geen ervaring met meubelmakerij

Harry: “De kast is ondertussen al een tijdje klaar.  Zie een paar foto’s in bijlage. De gebruikte platen waren dubbelzijdige fineer op MDF, op maat gezaagd en volledig afgekant volgens mijn instructies. Ik heb alles besteld bij Cras in Relegem (Belgie).  Het was niet goedkoop, maar wel allemaal perfect afgewerkt (alles samen toch wel 1100 euro). Ik had totaal geen ervaring met meubelmakerij en heb er daardoor toch vrij lang aan bezig geweest.  Ik heb deuvels gebruikt waar het nodig was en verzonken scharnieren gebruikt voor de deurtjes.
Zoals je kan zien op de foto’s, heb ik de kast helemaal hertekend, maar ik heb jouw plan en de bijgeleverde informatie wel gebruikt als basis voor mijn plannen.
Al bij al ben ik heel tevreden over het resultaat.  Mijn volgende project wordt nu het ontwerpen van bijzettafeltjes in hetzelfde materiaal als van de kast.”

Rob: “Allereerst, complimenten! Ik ben onder de indruk van de foto’s. Het ontwerp ziet er mooi uitgebalanceerd uit en ook de afwerking maakt een goede indruk. Hoewel je er echt een ander meubel van hebt gemaakt zet ik hem toch graag op onze site. Omdat je laat zien dat je met weinig of geen ervaring toch zelf een mooi meubel kunt maken.

Met behulp van onze handleiding natuurlijk 😉