Zwevend tv-meubel Penelope gemaakt door Joris

Nodig voor de laatste tips en trucs

werktekening bekijken

Joris: “Ja, het is zeker allemaal goed gelukt maar tjee wat een karwei. Met name het inmeten / in het midden krijgen van de TV was het grootste karwei. Als extraatje hangen er ook nog twee front speakers en een tweeter aan.
We hebben grijs MDF gebruikt – dat is een MDF die door en door grijs is. Verkrijgbaar bij Deco-Visie die we gekocht hebben via onze aannemer (ander project). Exacte kosten zijn moeilijk te bepalen, aangezien het hout ‘restjes’ waren van een kast die ik gemaakt heb. Schatting: maximaal 70 euro?
Doorlooptijd was een dag of 5 maar ik heb geen tijd om er 100% tijd aan te besteden. Afgezien van het lakken, misschien 8 uur totaal.
Inderdaad gedeuveld, geen verstek. Ervaren? Ik houd van een uitdaging, maar dit was mijn eerste keer om zo’n meubel te maken. Ben niet onhandig, zeker niet, heb het wel onderschat.
Ja, de tekening voldeed aan de verwachtingen. Eerlijk gezegd had ik hem voornamelijk nodig voor de laatste tips en trucs en die zaten erin.
Wellicht leuke toevoeging: Alle kabels gaan door de muur naar de meterkast erachter, waar alle apparatuur staat, die met een Logitech Harmony afstandbediening kan worden bediend.
Foto’s van het resultaat zijn bijgevoegd.

Rob: Minimalistisch, ik vind hem mooi!