Zelfbouw Tweepersoonsbed Azobe gemaakt door Herman

Tweepersoonsbed-Azobe-Herman-O-01

Zelfbouw Tweepersoonsbed Azobe gemaakt door Herman

Tweepersoonsbed-Azobe-Herman-O-04

Zelfbouw Tweepersoonsbed Azobe gemaakt door Herman

Tweepersoonsbed-Azobe-Herman-O-03

Zelfbouw Tweepersoonsbed Azobe gemaakt door Herman

Tweepersoonsbed-Azobe-Herman-O-02

Bedankt voor de tekening en inspiratie

Herman: Ik ben geen ervaren bouwer maar heb mijn handen op de goede plaats. Het bed heeft electrische bedbodems, 1.80 x 2.10. De tekening ging tot 2m herinner ik mij. Had je nog een email gestuurd met de vraag hoeveel cm ik de planken langer moest maken omdat de bedbodems natuurlijk ook bewegen. Geen reactie op gehad. Heb de constructie met logisch nadenken aangepast, paste precies. Wel even nagedacht over de lokatie van de dwarsverbanden waarop de frame van de electrische bedbodems rusten, omdat er bewegende delen (armen van de bedbodem) zijn die vastliepen. Als laatste hoekbeschermers geplaatst om te voorkomen dat je je scheenbenen tegen de hoeken open haalt ? Tekening was gemakkelijk te lezen, gaven inspiratie om door te gaan. Een keer een poot opnieuw samengesteld ondat deze in spiegel stond t.o.v. de werkelijkheid.?

Hartelijk bedankt voor de tekening en inspiratie. Laat even weten of je de foto’s gebruiken kan anders stuur ik de fotos opnieuw als bestand van een email op de pc en niet van de telefoon.

Rob: Bedankt voor je reactie en foto’s! Ik kan me inderdaad herinneren dat die vraag voorbij kwam en moet tot mijn schande bekennen dat ik blijkbaar vergeten ben je te antwoorden. Sorry, normaal gesproken ben ik heel secuur met vragen van klanten.

Het bed ziet er netjes uit, grappig die kofferhoekjes. Fijn dat het uiteindelijk goed is gelukt en dat je tevreden bent met de tekeningen en het resultaat.