Zelfbouw tv-meubel mbv tekening Arturo door Evelien, zijaanzicht
Zelfbouw tv-meubel mbv tekening Arturo door Evelien, vooraanzicht
Zelfbouw tv-meubel mbv tekening Arturo door Evelien, gelakt
Zelfbouw tv-meubel mbv tekening Arturo door Evelien, ruw mdf
UITERAARD heb ik de kast helemaal zelf gebouwd

Evelien: “UITERAARD heb ik de kast helemaal zelf gebouwd. Mijn superhandige vader heeft de kast zelfs pas gezien bij het ophangen (daarbij kon ik zijn expertise en vooral boorhamer goed gebruiken). Het was mijn allereerste project en hoewel ik het erg leuk vond om te doen (het meeste werk heeft uiteindelijk in het verven gezeten), vond ik het ook flink tijdrovend en ben ik nu weer blij met wat vrije avonden en weekends…
jullie bouwtekening heb ik vooral ter inspiratie en voor de boodschappen gebruikt. Zo heb ik de door jullie beschreven deuvelmethode en zaagplan gebruikt en heb ik verder veel gelezen op internet en ervaren klussers uitgehoord over hun projecten. 1-op-1 kopiëren van een bestaand project van een ander zat er alleen niet in, maar dat vond ik juist wel leuk en uitdagend: zo werd het NOG meer een project van mezelf.
Op zichzelf proeft dit project wel naar meer (…) Jullie weet ik dan ook zeker (weer) te vinden. Want juist het achter de hand hebben van jullie bouwplan gaf wel rust en vertrouwen (en bovendien heb je anders altijd nog de kans een kast bij een professionele meubelmaker te kopen als het ECHT mislukt…)”

deze werktekening bekijken